Redo att flyga

kontraktbild

Äntligen!! Kontrakt är påskrivet med bokförlag.

Boksläppsfest  8 juni 2013, på Big Ben, Folkungagatan 97

Nu känns det som att alla bitar i pusslet faller på plats. Det har tagit ett bra tag. En del saker blev inte som jag hade tänkt och planen har behövts ändrats något. Men mycket har bara handlat om att vänta och låta tiden ha sin gång så att saker kan mogna.  Som när larven mognar och växer till sig i sin puppa för att bli en vacker fjäril. Öppnas puppan tidigare än fjärilen är redo så dör fjärilen. Om fjärilen får den tid den behöver för att mogna och får utstå svårigheterna och kämpa sig ut genom puppans skal kommer den ut stark och kan sprida ut sina vackra vingar i vårsolen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>