Risk med säkerhet

Höga höjder

Lyckades kämpa mig igenom en höghöjdsbana i fredags. Kroppen darrade och hjärtat slog hårt, men jag gjorde det i alla fall. För mig är det mycket som är läskigt i livet. Höga höjder, ormar eller pröva en del nya saker som att ha boksläpp. Det börjar närma sig den 8 juni, 6 dagar kvar. Det kommer bli så kul samtidigt som att det är lite nervöst. Jag tror att desto fler sakar vi människor gör som vi tycker är skrämmande desto mer vågar vi göra nästa gång. För mig är det dock viktigt att veta att det finns någon form av säkerhet i det ”farliga” jag gör. Uppe i träden hade jag en säkerhetslina och på boksläppet kommer jag vara omringad av stöttande vänner och familj. Tack<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>